Végtelenül egyszerű megoldások a sikeredért

Audit. Tervezés. Végrehajtás.

Szolgáltatásunkat tökéletesen a vállalkozásod igényeit figyelembe véve alakítjuk ki, minden vonatkozásban.

01.

Oktatási audit

Felmérjük, hogy céged folyamataiban hol vannak azok a pontok, melyeket online oktatás formájában is el lehet végezni.

02.

Rendszer audit

Megnézzük, milyen fejlesztéseket kell végrehajtani egy saját kurzusrendszer kialakítása érdekében, a meglévő rendszeredben.

03.

Rendszerépítési ajánlat

Ajánlatot teszünk számodra mind a tartalmi és mind  a technikai megoldásokat illetően a számodra legoptimálisabb megoldással.

04.

Megvalósítás/Betanítás

Felépítjük a rendszeredet, automatizáljuk a folyamatokat, beállítjuk a technikai hátteret, és felkészítünk az üzemeltetésre.

Miért leszel elégedett az együttműködésünk során?

— 01

KÖltséghatékonyan
dolgozunk

 A rendszerek építéséért indokolatlanul magas árakat kérnek vállalkozók. Mivel gyorsan dolgozunk, és nagy gyakorlatunk van, ezért áraink a kisvállalkozásuk pénztárcájához szabottak.

— 02

Intuitíve érzünk rá a helyes megoldásokra

Nők vagyunk, remek intuíciós képességgel, melyet nem félünk használni. Ezért a folyamatok gyorsan, szinte maguktól születnek meg egy nagyon izgalmas folyamat során.

— 03

Gyorsak és megbízhatóak vagyunk

Imádunk új dolgokat léterhozni, ezért az alkotás izgalma is hajt minket. Nem tartunk a határidőktől. Minden megybízást saját gyereknek tekintünk, természetes, hogy biztonságban van nálunk.

Kiegészítő szolgáltatásaink

Egy online kurzusok és/vagy konferenciák létrehozásához számtalan részfeladat megoldására van szükség. Minden tudásunkat rendelkezésedre bocsátjuk, hogy az végeredmény a legmesszebbmenőkig kielégítse az igényeidet.

Szervezés, tervezés, kontrolling

01.

Tanácsadás

Melynek segítségével a legoptimálisabb megoldásokat találjuk meg a személyre szabottság kérdésében, a kommunikációs stílus, a tartalomgyártás témakörében. Tapasztalatainkkal segítünk dönteni.

02.

Mini CRM

A vállalkozásod magasabb szintre emeléséshez elengedhetetlen. Partneri kapcsolataink révén olyan megoldásokat tudunk ajánlani, melyet bármely kisvállalkozás képes beépíteni a költségvetésébe.

03.

Visszamérések

Az általunk alkalmazott szoftverek révén részletes riportokat, elemzéseket, kimutatásokat készítünk a megosztott tartalmakról, a képzések eredményeiről stb.

04.

Funnel szimulátor

Az értékesítési folyamatok korszerű modellezésének szoftvere, mellyel hozzásegíthetünk, hogy üzleti modelljeid profitját nagy pontossággal előre ki tudjuk számolni. 

Tartalomgyártás

01.

Szövegírás

Bármely típusú szövegek megírása, lektorálása. Képzési anyagok, marketing és értékesítési szövegek elkészítése, weboldalszövegek összeállítása.

02.

Animációs videók készítése

Bemutatkozó, magyarázó, oktató, folyamatok bemutatásáról szóló videók gyártása, hirdetésekhez videók, animációk készítése. Rövid határidővel.

03.

Grafikai megoldások

Egységes grafikai megjelenés biztosítása az infógrafikák, prezentációk, céges bemutatkozó anyagok, egyéb vizuális elemek tervezése és készítése.

04.

Videós tartalmak gyártása

Partneri körünkben profi videós készít megrendelésre oktató anyagot, céges bemutató anyagokat,  helyszínen és stúdióban, drónnal, modern technológiával.

Technikai támogatás

01.

Automata hírlevélrendszer beállításai

Ha automatizmusokban gondolkodsz, elengedhetetlen, hogy legyen automata hírlevélrendszered. Az ActiveCampagne és a MailerLite a mi kedvencünk.

02.

Salesform szoftverének beállításai

Az automata értékesítési tölcsérek hazai kiszolgálója a Salesform szoftvere. Ennek beállításait is nyugodtan ránk bízhatod. Hozd ki belőle a legtöbbet.

03.

A bankkártyás fizetések beállításai

Az online vásárlás egyik  alapja, hogy legyen szerződésed valamely, az online fizetéseket biztosító banki szolgáltatóval. Segítünk a folyamat  végigvitelében.

Korábbi ügyfeleink visszajelzései

A vállalkozás folyamatainak digitalizálását előbb vagy utóbb mindenkinek el kell végeznie, aki nem akar végérvényesen lemaradni. És tudjuk az elsők mindig elsők maradnak.

5/5
Azt szerettem a legjobban, hogy szinte kitalálták a gondolataimat . Ezzel nagyon sok időt takarítottunk meg. Ez egy olyan terület, melyben nagy örömmel fogadtam a segítséget.
Tilli Adrienne portré a referencia szöveghez
Tilli Adrienne
SBT MED Franchise igazgató
5/5
Jelenleg a folyamatok elején tartunk, azonban azt már most is látom, hogy nagyon körültekintően foglalkoznak minden témával a lányok, és igyekeznek a legjobb megoldásokat megtalálni. Ez biztonságot ad nekem.
Dr. Enyedy andrea
szülész adjunktus
5/5
Közösen csináltunk az Oktass Online Konferenciát. A Kati agya nagyon gyorsan vág, és nagyon megbízható, ezért bárki, aki csalódott már egy üzleti partnerébenm negnyugodhat, rá tökéletesen rábízhatja magát.
Márton Gabriella
oktassonline.hu tulajdonos
Egyéb szolgáltatásaink

A lehető legjobb megoldásokat kínáljuk arra, hogy vállalkozásod - versenyképességének növelésével - az öröm forrása is legyen számodra.

Fejleszd vállalkozásod! Tedd rendbe online felületeidet, szervezd rendszerbe a folyamataidat, hogy céged akár nélküled is működjön, hogy az alkalmazottaid dolgozzanak a jelenléted nélkül is. Hogy vállalkozóként olyan életet élj, amilyenre mindig is vágytál.

Szeretnél-e vezetőként naprakész információval rendelkezni a vállalkozásodat érintő valamennyi folyamatról, információról? Leggyorsabban úgy lehet egy vállalkozás működését optimalizálni, ha a vállalatirányítási rendszer segítségével a folyamatok, feladatok felülről irányíthatók és ellenőrizhetők.
A vállalatirányítási rendszer segít abban, hogy különböző hiányzások esetén, szabadság, betegség, kilépés ne okozzon gondot. Sokkal könnyebb a helyettesítés, az utánpótlás. 
A vállalatirányítási rendszerek csökkentik  hibázás lehetőségét. Felszínre juttatják a vállalkozás erősségeit.
Az információk nem az egyes emberek fejében elszigetelten léteznek, és ez megfizethetetlen.
A vállalatirányítási rendszer óriási lépés lehet a vállalkozás növekedésének biztosításában.

Ahhoz, hogy a vállalkozásod, szolgáltatásod és/vagy terméked elkerüljön mindazokhoz, akiket igazán érdekelhet, tesztelt, és bizonyítottan működő automata online értékesítési csatornák, úgynevezett sales funnel rendszerek jelenthetik a valóban működőképes megoldást. 
Ez a megoldás tökéletes egységben működhet a vállalatirányítási rendszerekkel. Így a vállalkozás valamennyi marketing- és értékesítési folyamata a legprofesszionálisabb működési egységbe rendezve adhatja meg a vállalkozó számára a maximális szabadságot, biztonságot és eredményességet. 
Ha érdekelnek a részletek, ebben a témában is állunk rendelkezésedre.

Ezzel kapcsolatban, kérjük válaszolj néhány kérdésünkre, hogy lássuk az igényeidet! A válaszadás semmire nem kötelez! Válaszolok

Minden rendszer annyira más, hogy nehéz lenne néhány dobozba belegyömölszölni a megoldásokat. Az óradíjunk 12 000 Ft. Ez adhat valamifél támpontot egy projekt költségeinek kialakításakor. Eddig még mindig megtaláltuk a közös nevezőt!

Geru garancia


A funnel szimulátor segítségével gyorsan modellezhetjük, szimulálhatjuk bármely értékesítési vagy marketing tölcsér vagy üzleti ötlet potenciális profitját, mielőtt céloldalakat hoznánk hozzájuk létre vagy forgalmat vásárolnánk – ezzel időt és pénzt takaríthatunk meg.

Ismerd meg a GERU funnel szimulátort!

Tervezés hibázás nélkül!

Scroll to Top